Één jaar mijn E-course - Mijn E-course.nl

Inloggen | Registreer

Voor het eenvoudig bouwen van online trainingen

Één jaar mijn E-course

Hiep hiep hiep, HOERAAA. We bestaan deze maand één jaar. En dat vieren we natuurlijk.
Maar we willen ook even stilstaan bij hoe het allemaal is begonnen, want dat weet je misschien helemaal niet. En we geven een kijkje in wat je van ons kunt verwachten.

ME on year

Hiervóór was ik webdesigner en grafisch vormgever

Met name voor coaches, trainers en adviseurs. Waarom? Met name omdat het voor hen lastig is om online nieuwe klanten te vinden. Ze hebben niets tastbaars wat je in een webshop kunt verkopen.

Online trainingen werden daarbij steeds interessanter.

En dat wisten mijn klanten ook. Maar daarin zag ik ze worstelen. De techniek vonden ze lastig, ze gebruikten plugins als Wishlist en Membership om er een leeromgeving van een kale wordpress installatie te maken. Die plugins zijn echter zo instabiel en lastig dat ze er vaak in vastliepen. Je begrijpt… ergernis en irritatie. Meestal deden ze dit ook nog eens zelf omdat het kostbaar is om hier een webdesigner voor in te huren.

Daar was een gat om in te springen

Het moest makkelijker kunnen. Met minder stress en ergernis. Daarom heb ik besloten om Mijn E-course op te zetten. Zodat jij als informatie-ondernemer kan doen waar je goed in bent: informatie overbrengen. Eerst deed ik het nog naast mijn webdesign activiteiten… Maar ik bleek toch écht een man te zijn: Ik kan geen twee dingen tegelijk. En daarom heeft Mijn E-course sinds eind 2015 mijn volledige focus en aandacht.

En zo is Mijn E-course geboren (Aaahhhh).

En nu? Wat zijn onze plannen?

We zijn de babyfase inmiddels wel ontgroeid, we zijn geen startup meer.
Inmiddels hebben al meer dan 700 mensen kennis gemaakt met Mijn E-course, als klant of cursist, en hebben we klanten in Nederland, België en Spanje. En hoewel we niet per se de ambitie hebben om internationaal te groeien zijn we positief verrast dat dit vanzelf al gebeurt.

Wat je van ons het komende jaar kunt verwachten

We bouwen vrolijk door

  • Nieuwe functies (we houden ze nog even geheim)
  • Nieuwe integraties zoals met Active Campaign
  • Een WordPress Plugin zodat je met gemak het aanbod op jouw eigen site kunt tonen
  • Nieuwe collega’s die je bij zullen staan als je vragen hebt

Maar bovenal: Heel veel plezier en fijn contact.
Want als er íets is dat we hebben gemerkt dan is het wel dat we fijne klanten hebben. De positieve vibe zorgt er voor dat we elke dag (oke, bíjna elke dag 😉 ) met plezier aan het werk gaan. Hoe die vibe erin is gekomen weten we niet precies, maar we houden die vast en genieten ervan.

En jij?

Nu rest natuurlijk alleen nog de vraag wat jij in het tweede jaar van Mijn E-course gaat doen… wij zijn benieuwd!